TRIBUTOR VINDER NORDKYST CUP 2016

IMG_0631Tributor vandt i dag Nordkyst Cup 2016 foran Hornbæk på 2. pladsen, Lynge på 3. pladsen og  Gribskov sidst.  40 nordsjællandske pétanquespillere og flere supportere og tilskuere havde fundet vej til Hornbæk Pétanqueklubs baneanlæg denne overskyede og kølige lørdag morgen.  Holdleder Erling havde en plan, Lynges kampråb gjaldede over stadion og vi vandt da også flere kampe, -ganske pænt endda, men i det samlede resultat var Tributor stærkest i dag.   Som det ses af ovenstående foto havde Tributor i dagens anledning lånt to Lyngespillere nemlig de to unge mænd der ses som nummer to og tre fra venstre. De havde begge forsøgt at camouflere sig. Den ene ved at lade skægget gro, den anden med en orange hue…..!  Lyngeholdet var Kenneth, Lene, Winnie, Jimmi, Tine, Carsten, Erling, Anne, Klaus og Linda.   Næste gang vi spiller mod Tributor så……

Linda

2 tanker om “TRIBUTOR VINDER NORDKYST CUP 2016”

  1. Aaaaahhhhh sikke en skøn dag igår😆

    Blot til info har jeg smidt Tributor camouflagen så I kan alle kende mig igen når vi ses en af dagene.

    PS: Tak for småkager igår, både Luffe og jeg nød dem og sejren med for den del.. 😂😉

Skriv et svar